Telegram - säännöt

Tule mukaan chattailemaan mukavaan porukkaan telegram-chatissa.

Tarkoituksena keskustella kansalaisaloitteen ilmiöistä, muutenkin politiikasta, organisoida keräystä ja meiltä saa kysyä, mikä ikinä mieltä askaruttaakin.

Käytössä on chatin säännöt, jotka on tehty helpottaakseen ylläpidon duunia.


ALKUOMAVASTUU.FI – TELEGRAM SÄÄNNÖT

 1. Olkaa kilttejä toisillenne
  Tämä chatti toivottaa ennen kaikkea kaikki tervetulleeksi (paitsi rasistit, natsit ja fasistit). Me ollaan täällä viettämässä hyvää aikaa keskustellen kansalaisaloitteesta ja ollaksemme toistemme samankaltaisten ihmisten kanssa. Auta meitä ylläpitämään turvallista ja hyväluontoista keskustelukulttuuria

 2. Politiikka
  Tämä chatti on luonteeltaan poliittinen ja politiikka tulee olemaan luonnollinen osa keskustelukulttuuria ja yleiskeskustelua. Me olemme luonnostaan vasemmistotraditioiden kommuuni ja emme hyväksy minkäänlaista vihapuhetta ja syrjintää. Me katsomme tärkeäksi sorretut ja vähemmistöryhmät täällä chatissa, jotka ovat erityissuojeluksessa. Emme hyväksy paradokseja aiheen käsittelyssä.

 3. Älä ahdistele toisia chattaajiä
  Jos koet tulevasi ahdisteluksi, laita yksityisviestiä valvojalle ja kerro meille

 4. Kunnioittavaa keskustelua
  Jos joku on erimieltä aiheesta, keskustele kunnioittavaan sävyyn. Älä kiihdytä itseäsi ja älä mene henkilökohtaisuuksiin. Jos konservatiivi trolleja ilmiintyy, tägää tai kerro yksityisviestillä valvojalle.

 5. Koskien ei-turvallista-sisältöä
  Älä viesti pornograafista tai väkivalta-sisältöjä.

  Sääntörikkomus juontaa keskusteluun valvojan kanssa tai selkeimmässä tapauksessa suoraan banniin.